Turkulainen kuljetusliike palveluk­sessasi

Olemme jäätelötoimitusten kokenut kumppani ja ehta elintarvi­kekuljettaja!

Turun pakastekyydin juuret juontuvat vuoteen xxxx. Aluksi perheyrityksemme pyöri toiminimen muodossa muuttuen yhtiömuotoiseksi vuonna 2009. 

Kuljetusliikkeemme on erikoistunut pakaste­kuljetuksiin ja elintarvi­kekuljetuksiin. Olemmekin toimineet jo noin 20 vuoden ajan Ingmanin sopimus­kuljettajana toimittaen jäätelöitä sen myynti­pisteisiin kioskeista ravintoloihin, kahviloihin, huoltoasemille sekä muihin kohteisiin, kuten Muumimaailmaan, Motonetiin ja Puuiloon. 

Automme liikkuvat paitsi Turun seudulla myös koko Länsi-Suomessa, Hämeenlinnassa, Raumalla, Porissa ja osin muuallakin Satakunnassa.

Kunnon kalusto on kaiken a ja o

Ei onnistuneita kuljetuksia ilman asianmukaista kalustoa. Ammattitaidon rinnalle tarvitaan pettämättömät autot, jotta jäätelöt sekä kylmää kyytiä vaativat elintarvikkeet pääsevät perille laadukkaina.

Käytössämme olevat autot on varusteltu tarkoin lämpötila­säädellyt kuljetukset mahdolli­stavalla tekniikalla. Kalusto tarkastetaan ja huolletaan säännöl­lisesti sujuvien pakaste- ja kylmä­kuljetusten takaamiseksi. 

Ota yhteyttä »

Kiinnostaisiko sinuakin yhteistyö kuljetusliikkeemme kanssa?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!