Pakastekuljetus Turusta muualle maahan

Jäätelöt ja muut kylmää kyytiä vaativat tuotteet kuljettaa Turun pakastekyyti Oy

Suurin osa kuljetusliikkeemme pakaste­kuljetuksista koostuu sopimus­kumppaneidemme jäätelö­kuljetuksista. Olemme olleet esimerkiksi Ingmanin jäätelöiden kyytimiehinä jo noin 20 vuoden ajan toimittaen tuotteita heidän moniin myynti pisteisiinsä; jäätelö­kioskeihin, huoltoasemille, ravintoloihin ja kahviloihin sekä erilaisiin teemapuistoihin, kuten Muumimaailmaan.

Teemme mielihyvin jäätelö- ja muut pakkasen puolta vaativat kuljetukset myös sinun tarpeisiisi. Toimimme Turun lisäksi koko Länsi-Suomen alueella, Hämeenlinnan kulmilla, Rauman, Porin ja muun Satakunnan seudulla. Kysy pois myös elintarvikkeiden kylmäkuljetuksia!

Sopimusasiakkaille jäätelö­altaiden täytöt säännöllisesti

Palveluumme saa myös jäätelöaltaiden täytöt säännöl­lisesti sopimuksen mukaan. Tällöin me huolehdimme, että tilattua sorttia löytyy aina asiakkaan myynti­pisteestä, eikä tuotteiden saatavuudesta tarvitse itse huolehtia. Ja jos jäätelöä kuluukin yli odotusten, pystymme hoitamaan täytöt ripeästi. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pitkällä kokemuksella ja pakaste­kuljetuksiin soveltuvalla kalustolla varmistamme katkeamattoman kylmäketjun ja tuotteiden hyvän laadun aina sieltä nouto­pisteestä pääte­paikkaan saakka.